Всички категории: 26
Теми: 858
Този сайт и използваните от него външни услуги прилагат „бисквитки“ и сходни технологии, които са необходими за правилното му функциониране и за постигане на целите, посочени в
Политиката за поверителност. За повече информация или ако желаете да оттеглите съгласието си за някои или всички „бисквитки“, моля, прочетете
Политиката за използване на бисквитки. Като затворите този банер, продължите разглеждането, натиснете върху връзка или по друг начин навигирате в сайта, Вие приемате употребата на „бисквитки“.
Уважаеми потребители,
Отваряме тази тема по един от най-дискутираните казуси - подобряване начина на работа на "модулите". Ръководството, програмистите, админите и модераторите на Djagi.com са в непрестанно търсене на решения, но за съжаление материята е много-сложна, свързана е не само с експертно виждане за самата игра, но и с математика, теория на вероятностите, алгоритми и т.н. Към момента всички модули са резултат на страшно много работа, изчисления и тестове, направени са да са максимално близки до реалната игра, но ако заедно намерим начин да ги подобрим, би било прекрасно за всички!
Като най-популярен/най-игран, ще започнем с Белота. Моля за разбиране, че няма как да работим по всички игри едновременно, тъй като това ще доведе до хаос и не добри крайни резултати.
Отваряме тази тема не за ни нападате и обвинявате, а ако можем заедно да намерим решение за подобрение. Вашето мнение е изключително важно за нас, но моля Ви ако нямате конкретно предложение, да не коментирате.
---------------
Моля да изключите напълно от предположенията си следните неща:
Модулът тенденциозно ни “занулява” - това се дължи на чиста случайност и няма тенденциозни действия над дадени потребители. Същото важи и когато някой по-често печели. Печалбата е чист късмет и никога не е била манипулирана от екипа.
2. Модулът “налива” по IP адрес - дори технически е трудно постижимо, тъй като има доста потребители с динамично IP и няма как това да се отразява на печалбите на потребителите.
3.Тенденциозно зануляване на потребители закупили чипове с идеята да купуват пак - подобна манипулация би била неморална и незаконна. Екипът категорично заявява, че подобна манипулация не съществува! Манипулация също няма и ако не купувате чип!
4. Върви повече на новосъздадени профили също не отговаря на истината
5. “Налива” на никове с майсторски рейтинг. Подобни теории не отговарят дори чисто технически на статистиката с която следим всяка игра.
Предварително благодарим на всички, които ще се включат с градивни коментари!
Поздрави,
Еикипът на djagi.com
Franki11 Преди известно време аз също повдигнах този въпрос и никой не ме отрази.
След като опонента е достигнал резултат от 151 и нагоре и ти им обявиш контра при следваща обява и вземеш контрата, играта трябва да продължи след взетата контра,а не да приключи както е в момента а,да чакаш само на капо е някак невъзможно
FIORE-, според мен това е правилният начин да се продължи играта, но дали ще го обмислят не се знае.
При продължение на играта имаш стимул и се нахъсваш да се бориш за победа ,а при обрат на резултата и победа е голям кеф.
Затова харесвам да играя белот,именно точно заради такива игри.
А в случая това няма как да се случи по сегашният регламент.
В момента, правилата са такива, че ако противника води с примерно 50-60 бройки, казва една боя може и само на вале, и знае, че дори и да влезе с контра, пак е спечелил играта. Мисля, че в реална игра на белот на живо, правилата са други. Дано поработят върху това.
Здравейте, а възможно ли е да се разреши излизане от масата, дори тя да не е пълна? Примерно не ни допада партът, да можем да излизаме веднага, без да чакаме трети и четвърти играч или да излизаме от цялата игра.
Franki11
Аз те разбирам напълно и силно се надявам на промяна от екипа.
_ZloboMir_
Винаги можеш да напуснеш,горе в дясно кликаш на 'Затвори' и автоматично ти излиза надпис,който гласи :
Желаете ли да напуснете ?
Натискаш,че си съгласен 'Да!
@ FIORE-
По някаква причина с другия профил ми изписва, че не мога да публикувам два пъти подред, въпреки че Вашия пост е последен.
Така е, винаги мога да напусна, но това са излишни цъкания.
ZloboMir_1 Това е незначителен проблем на фона на това ,което обсъжадаме с Franki11,а именно -промяната в правилата на белот в края на играта.
Контра при валат не трябва да се отчита.
Глупости!Ще си носиш отговорността.Напълно подкрепям идеята на Фиоре,както и когато има каре останалите анонси да се зачитат.